HTML

vazelinmentesvegbelkup

Teljesen hétköznapi, triviális dolgokról, - ahogy én látom-érzem, - próbálom kerülni a politikát. Ami lesz: Külföldi munka, belföldi munka, - annak hiánya, tétlenség feldolgozása, nagyjából ilyesmi

Friss topikok

Archívum

csodaciha-csodasámli

2012.02.24. 03:31 reparon

Azért, hogy a mai napról is megemlékezzek, nos:

Otthon nyílná(nak) a csipáim mire egetrengető dörömbölés- jajveszékelésközepette észlelem, hogy hát hozzánk próbálnak bejutni. Férfiasan viselem, hogy Édesanya kitárja az ablakot és Hálló-Hálló! üdvözléssel fogad egy apró hölgyet. Ez nem baj, hát kell neki is beszégeltni...

Drága xy néni! (aki Édesanyámat nénizi és 12 éven alatti az vagy rizikófüggő, vagy debil, esetleg szereti, ha sámfával pofánvágják). Nah, mit ad isten mondják szegénynek, hogy: Gratula! Megnyerte a zihhert! Kap egy - kapaszkodj meg! - csodapaplanhuzatot ami jó köszvény és csontritkulás ellen, - én már ekkor átküzdöttem magam anyáig és rángattam, de Ő meg akarta nézni, és kérdezte, nem - e jó az Ő alacsony vérnyomására is?

Néni(!!!!) most csak nálam csak ma csak most, csak mert lyukas a zoknim kilencve' 190 helyett!!!

 

WTF???

4 db ciha akciósan száz ezer forintért. (egész pontosan 4 db paplanhuzat!!!!)

Úgy tűnik nodíl,de érzem jönni fog még. Nyer még anya ennél nagyobbat is! Csodamatrac, csodasámli, varázspapucs. És az a baj, hogy ma (most) már nem csak a nyuggerutaztató - bemutatóvásárlásos okosságok fordulnak elő, hanem a NŐVÉR jött ide, aki a nephrológián dolgozik, és tudja anyu címét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vazelinmentesvegbelkup.blog.hu/api/trackback/id/tr794190132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása