HTML

vazelinmentesvegbelkup

Teljesen hétköznapi, triviális dolgokról, - ahogy én látom-érzem, - próbálom kerülni a politikát. Ami lesz: Külföldi munka, belföldi munka, - annak hiánya, tétlenség feldolgozása, nagyjából ilyesmi

Friss topikok

Archívum

defloráció

2012.02.24. 03:05 reparon

Ez a pillanat is elérkezett, mások dé- frenesztálják magukat, amelyet általában nem a sokk, vagy hiányérzet, hanem Önmaguk által kiharcolt pozíció eredményez: Ennek az eredménye az ablakon való kibaszás.

Most így érzem magam, kibasztak a másodikról, és leírnék ezt- azt , leginkább magam szórakoztatására, hiszen csekély a valószínűsége annak, hogy bejegyzéseimet, valaha is olvassa a T. közönség, - és ez talán jó is! Ezennel kívánok a szétfőtt paprikáscsirkémnek, Önmagamnak és mindenkinek egy szebb napot!

Szólj hozzá!

Címkék: velkóm velkóm

A bejegyzés trackback címe:

https://vazelinmentesvegbelkup.blog.hu/api/trackback/id/tr324189947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása